PYP 1 & 2 Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday
Session 1 8:30 – 9:00
Lesson 1
Lesson 1
Lesson 1
Lesson 1
Lesson 1
Session 2 9:00 – 9:30
Session 3 9:30 – 10:00
Lesson 2
Lesson 2
Lesson 2
Lesson 2
Lesson 2
Session 4 10:00 – 10:30
Session 5 10:30 – 11.00 Lunch Lunch Lunch Lunch Lunch
Session 6 11.00 – 11:30 Break Break Break Break Break
Session 7 11:30 – 12:00
Lesson 3
Lesson 3
Lesson 3
Lesson 3
Lesson 3
Session 8 12:00- 12:30
Session 9 12:30 – 13:00 Break Break Break Break Break
Session 10 13:00 – 13:30
Lesson 4
Finished at 14.15
Lesson 4
Finished at 14.15
Lesson 4
Finished at 14.00
Lesson 4
Finished at 14.15
Lesson 4
Finished at 14.15
Session 11 13:30 – 14:00
Session 12 14:00 – 14:15
SFO
Session 13 14:15 – 15:00 SFO SFO SFO SFO
Session 14 15:00 – 16:30 SFO SFO SFO SFO SFO
Total hours 21 hours 4.25 4.25 4 4.25 4.25

 

PYP 3 & 4 Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday
Session 1 8:30 – 9:00
Lesson 1
Lesson 1
Lesson 1
Lesson 1
Lesson 1
Session 2 9:00 – 9:30
Session 3 9:30 – 10:00
Lesson 2
Lesson 2
Lesson 2
Lesson 2
Lesson 2
Session 4 10:00 – 10:30
Session 5 10:30 – 10.50 Lunch Lunch Lunch Lunch Lunch
Session 6 10.50 – 11:30 Break Break Break Break Break
Session 7 11:30 – 12:00
Lesson 3
Lesson 3
Lesson 3
Lesson 3
Lesson 3
Session 8 12:00- 12:30
Session 9 12:30 – 13:00 Break Break Break Break Break
Session 10 13:00 – 13:30
Lesson 4
Finished at 14.30
Lesson 4
Finished at 14.30
Lesson 4
Finished at 14.00
Lesson 4
Finished at 14.30
Lesson 4
Finished at 14.30
Session 11 13:30 – 14:00
Session 12 14.00-14.30 SFO
Session 13 14:30 – 15:00 SFO SFO SFO SFO SFO
Session 14 15:00 – 16:30 SFO SFO SFO SFO SFO
Total hours 22 4.5 4.5 4 4.5 4.5

 

PYP5 & 6 Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday
Session 1 8:30 – 9:00
Lesson 1
Lesson 1
Lesson 1
Lesson 1
Lesson 1
Session 2 9:00 – 9:30
Session 3 9:30 – 10:00
Lesson 2
Lesson 2
Lesson 2
Lesson 2
Lesson 2
Session 4 10:00 – 10:30
Session 5 10:30 – 11.00 Lunch Room Lunch Room Lunch Room Lunch Room Lunch Room
Session 6 11.00 – 11:30 Break Break Break Break Break
Session 7 11:30 – 12:00
Lesson 3
Lesson 3
Lesson 3
Lesson 3
Lesson 3
Session 8 12:00- 12:30
Session 9 12:30 – 13:00 Break Break Break Break Break
Session 10 13:00 – 13:30
Lesson 4
Finished at 14.00
Lesson 4
Lesson 4
Finished at 14.00
Lesson 4
Lesson 4
Session 11 13:30 – 14:00
Session 12 14:00 – 14:30
 
Lesson 5
Finished at 15.00
 
Lesson 5
Finished at 15.00
Lesson 5
Finished at 15.00
Session 13 14:30 – 15:00
Total hours 23 4 5 4 5 5

 

MYP Lesson Structure

  Mon Tues Wed Thurs Fri
8:30-9:30 Lesson 1 (1hr) Lesson 1 (1hr) Lesson 1 (1hr) Lesson 1 (1hr) Lesson 1 (1hr)
9:30-10:30 Lesson 2 (1hr) Lesson 2 (1.5hr) Lesson 2 (1hr) Lesson 2 (1hr) Lesson 2 (1hr)
10:30-11:00 Class time (30 min) Fysak (30 min) Fysak (30 min) Class time (30 min)
11:00-11:30 Lunch (30 min)
11:30-12:30 Lesson 3 (1hr) Lesson 3 (1hr) Lesson 3 (1hr) Lesson 3 (1hr) Lesson 3 (1hr)
12:30-13:30 Lesson 4 (1hr) Lesson 4 (1hr) Lesson4 (1.5hr) Lesson 4 (1hr) Lesson 4 (1hr)
13:30-14:00 Outside Break (30 min) Outside Break (30 min)
14:00-15:00 Lesson 5 (1hr) Lesson 5 (1hr) Staff meetings Lesson 5 (1hr) Lesson 5 (1hr)
15:00-16:00        
Hours  5.5 hrs 5.5 hrs 5 hrs 5.5 hrs 5.5 hrs
Total hours for the week = 27 hrs